DUURZAAM TALENTGERICHT ONDERNEMEN

Alles gaat beter met een talentgerichte organisatie

Mensen zijn op hun best als ze zichzelf kunnen zijn. Als ze werk doen dat van nature bij ze past. Een talentgerichte organisatie herkent én ontwikkelt talenten van medewerkers en benut zo hun volledige potentieel. Als je medewerkers inzet op hun sterke punten, dan levert dat betere prestaties, hogere motivatie en meer betrokkenheid op. Het creëren van een talentgerichte cultuur vergroot bovendien de aantrekkingskracht van je organisatie. Voor potentiële medewerkers én voor klanten.

TMA Methode

TMA opent de deur naar de wereld van talenten, interesses, competenties en drijfveren. Deze methode, ondersteund door een geavanceerd digitaal platform, is gebaseerd op 20 jaar positieve psychologie-onderzoek. TMA is ontworpen voor persoonlijke ontwikkeling, teamleiders, HR en managementteams. Het biedt de mogelijkheid om talentmanagement te integreren als een essentieel onderdeel van je bedrijfscultuur. Met TMA maak je niet alleen gebruik van inzichten; het is een strategische keuze die aantoont dat je als organisatie talentmanagement serieus neemt en gelooft in de kracht van gelukkige medewerkers voor betere resultaten

TMA Talenten Analyse

Mensen zijn gemotiveerder, effectiever en succesvoller in werk dat dicht bij hun ware aard ligt.

Ieder mens is uniek en heeft een uniek talentprofiel. Door inzicht te krijgen in je persoonlijke talentprofiel weet je waar je goed in bent, waar je plezier uit haalt en wat je kracht is. En dat is belangrijk, want werken met meer plezier levert je veel energie op.

Met de TMA talentmethode van Daruma krijg je een uitgebreide rapportage met inzicht in 22 drijfveren en 44 unieke talenten. In een persoonlijk gesprek krijg je de terugkoppeling en toelichting op je talentrapport. Daarnaast wordt de ontwikkelbaarheid van 53 competenties vanuit jouw talentprofiel met je besproken. Tevens krijg je inzicht in jouw ideale werkomgeving en je persoonlijke leerstijl.

  • Betrouwbare & valide talentanalyse
  • Inzicht in 22 drijfveren en 44 talenten
  • Jouw persoonlijke ontwikkelbaarheid van 53 competenties
  • Inzicht in jouw ideale werk, je ideale omgeving en je persoonlijke leerstijl
  • Uitgebreide rapportage
  • Persoonlijke terugkoppeling en coaching

Wat als je je nu eens begint met een analyse van uw eigen talenten? In een persoonlijk gesprek bespreken we dan de resultaten van jouw TMA talent analyse. Vandaaruit kunnen we op natuurlijke wijze de behoeften en wensen van jouw organisatie ontdekken.